Dé ondernemers mindset

by | May 12, 2022 | Ondernemen | 0 comments

Wat is nu eigenlijk een ondernemers mindset? Wat is het? En wat kun je doen om het te krijgen. Wij hebben de belangrijkste punten voor je op een rij gezet. 

Een mindset van een entrepreneur is moeilijk onder woorden te brengen. Maar zoals Henry Ford ooit zei:

“If you believe that you can do or believe that can’t – you’re correct,”

Wat heb je eigenlijk aan een goede mindset? Jouw bedrijf staat of valt met een goede mindset, dat is inmiddels voor de meeste mensen wel duidelijk. Ondernemers zien de wereld vaak op een manier dan werknemers. Ben je nu een werknemer en wil je graag voor jezelf beginnen? Start dan alvast met het werken aan je mindset. Dit is o zo belangrijk. Hier zijn zo ontzettend veel goede boeken over geschreven. Het zal je een grote winst opleveren om elke dan 15 minuten aan je mindset te werken. De resultaten zullen je verbazen, echt.

We hebben 15 belangrijke mindset punten voor je op een rij gezet. Uiteraard zijn er veel meer. Maar dit vinden wij erg belangrijke punten om je verder in te verdiepen.

 1. Positief
 2. Objectief
 3. Kansen zien
 4. Lef hebben
 5. Niet bang zijn om te falen
 6. Kansen zien
 7. Leergierig zijn
 8. Zelfbewust
 9. Moedig
 10. Communicatief vaardig
 11. Betrouwbaar
 12. Flexibel
 13. Initiatief nemen
 14. Zelfacceptatie
 15. Lost problemen op

Heb jij ook een ondernemersgeest? Heb je de moed om die mentaliteitskenmerken in de praktijk te brengen? Laat het ons weten in het opmerkingengedeelte. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.